Op weg naar mezelf

Reiki cursussen

Een Reiki I klas bestaat uit 4 sessies van elk zo’n 3 uur. Tijdens iedere sessie zal je een inwijding ontvangen en na deze cursus heb je Reiki voor de rest van je leven! Je bent telkens 15 min voor aanvang van harte welkom zodat je alvast lekker kunt installeren met wat drinken. Na afloop ontvang je een certificaat. De cursus wordt in de regel gegeven op vrijdagavond, zaterdagochtend en middag of avond en zondagmiddag. Maar natuurlijk zijn er ook alternatieven mogelijk.

Een Reiki II klas bestaat uit 3 sessies, waarin je vertrouwd gemaakt wordt met de 3 tweedegraads symbolen. De wens voor Reiki II moet een diepe wens vanuit jezelf zijn. Ik zal je hierin niet sturen, omdat ik dat in de eerste plaats niet kan en op de tweede plaats ook niet wil. Lang niet iedereen krijgt de wens om een Reiki II cursus te doen en dit is prima. Reiki I is een volledig op zichzelf staande cursus; de verdieping van Reiki II is een wens, die zoals al gezegd, vanuit jezelf moet komen, nadat je minstens een half jaar, vertrouwd bent geraakt met Reiki d.m.v. de zelfbehandeling. Indien je deze wenst t.z.t. voelt, neem dan contact met me op.

Voor data en prijzen zie agenda.

Mijn intentie is om de Reiki cursussen zo simpel mogelijk te houden, zoveel mogelijk bij de basis zoals deze door het ambt van de Reiki Grandmaster beschreven wordt. Natuurlijk zal in de loop der jaren steeds iets meer van mijn eigen ervaringen ook doordringen tijdens het delen in de cursussen, de basis blijft echter in mijn ogen het allerbelangrijkste, de rest is een extraatje. Bovendien is dit ook de weg zoals deze volledig ondersteund wordt door mijn Reikimaster Rosalinde, en natuurlijk is mijn intentie niet alleen trouw zijn en blijven aan de traditionele Usui system of natural healing, maar ook aan mijn Reikimaster. Ik heb tenslotte zo ontzettend veel van haar mogen leren.

Hierbij dus een oprecht woord van dank aan Rosalinde, voor al je geduld, alle wijsheid en alle liefde die je met me deelt en deelde. Je bent met recht mijn ware Reiki ‘moeder’. Ook een oprecht woord van dank aan alle lieve mensen die ik ontmoet en ontmoet heb op mijn pad in Reiki, en dan met name alle mooie, bijzondere mensen die ik tijdens mijn eigen cursussen en workshops beter heb leren kennen. Dank voor jullie steun en liefde!

En tot slot, maar zeker niet least, mijn oprechte dank en liefde voor Phyllis Furomoto en Paul Mitchel, die ik beiden al eens persoonlijk heb mogen ontmoeten. Ik heb een diep respect voor jullie bezieling.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Tagwolk

%d bloggers liken dit: