Op weg naar mezelf

Lijn van afstamming

Het hoort bij de traditie om kenbaar te maken wat je lijn van afstamming is. Hierin bedoelen ze dat je terug kunt zien wie mijn Reikimaster is, en die van haar, etc. etc. Helemaal terug naar dr. Usui.

Uit respect begin ik niet bij mezelf, maar bij de Grondlegger.

dr Usui
Dr. Mikao Usui: Zoals gezegd, de grondlegger, heeft Reiki herontdekt.

dr. Hayashi
Dr. Chujiro Hayashi: heeft de behandelwijze beschreven.

mrs.-Takata
Mevr. Hawayo Takata: Heeft Reiki buiten Japan gebracht en 22 masters opgeleid.

Furumoto
Phyllis Lei Furumoto: Kleindochter van Mw. Takata, en “Lineage Bearer” tot aan haar overlijden op 31 maart 2019.

Mitchell
Paul David Mitchell: 1 van de 22 door Mw. Takata ingewijde masters en vormt samen met Phyllis Lei Furumoto het O.G.M. (Office of Grandmaster). Hij is de “Head of Discipline”.

Johannes Reindl

Grandmaster Phyllis Lei Furumoto is op 31 maart 2019 overgegaan naar het Licht. Zij was de Lineage Bearer voor Reiki Usui Shiki Ryoho. Voor haar dood heeft zij haar opvolger benoemd, in het bijzijn van een aantal dierbare Reikimasters.

Phyllis schreef:

Beste mensen,
We willen graag bekendmaken dat we op 15 maart 2019 aanwezig waren bij de ceremonie waarbij Johannes Reindl uit Oostenrijk door Phyllis L. Furumoto werd erkend als haar opvolger als Lineage Bearer van Usui Shiki Ryoho.
Met Vreugde en Opwinding,
Phyllis L. Furumoto,

Johannes Reindl uit Oostenrijk, begon zijn reis met Reiki in 1994 en werd in 2017, na een training van 4 jaar, door Phyllis Furumoto ingewijd tot Reikimaster in Kyoto, Japan. In 2018 werd hij lid van de Reiki Alliance. Op 15 maart 2019 werd hij door Phyllis erkend als haar opvolger als Lineage Bearer.

rosalinde-en-ik

Rosalinde Seelig: Zij is ingewijd door Paul David Mitchel (de 1e en 2e graad ontving zij van Inger Droog) en mijn opleidend Reikimaster en
Harriëtte van Helden: Op 21-12-2005 ingewijd door Rosalinde Seelig als Reikimaster.

Plaats een reactie

Tagwolk